Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква е вашата максимално развита скорост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• С бившия 1,6 боксер - 185 км/ч(Като по книжка и после прекъсвач )
    С VW Bora V5 - 230 км/ч
    Last edited by Adolf; d.m.y г., 17:14.
    145 1.6 няма я вече

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Кратко загряване , клип с максималната другия път...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Adolf Покажи съобщение
        С бившия 1,6 боксер - 185 км/ч(Като по книжка и после прекъсвач )
        С VW Bora V5 - 230 км/ч
        че аз с 1.6 боксер съм правил 200 по километраж и наистина стига до прекъсвача тогава. Имам и клипче в youtube някъде.
        Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          че аз с 1.6 боксер съм правил 200 по километраж и наистина стига до прекъсвача тогава. Имам и клипче в youtube някъде.

Подвеждащи са тези цифри, реално едва ли е била такава скоростта.
          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
            Подвеждащи са тези цифри, реално едва ли е била такава скоростта.
            възможно.. но според мен не бяга с повече от 10 км/ч
            Lexus IS200

Comment

• С моята 145ца - 160км/ч. на AM "Tракия" след СТ в посока РВ.
              Със служебната Вектра C, 2.2 DTi - 190км/ч. на АМ-та преди летище Варна.
              Като цяло гледам да щадя автомобила и да не си правя експерименти.
              “Nothing great in the world was accomplished without passion.” ~ Georg Wilhelm Friedrich Hegel
              AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

• 315 км/ч с хонда цбр 1100 хх по магистралата за Перник.
                Иначе с алфата повече от 170 не съм правил, просто не виждам смисъл да я тормозя при положение че е 1.4

B&B Racing | bb-racingteam.com
                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                  210-212км/ч но бях с кофти бензин мисля че може и още незнам пътя става много тесен
                  аз съм пътувал с 235км/ч Ауди а4 1.9ТДИ и изобщо не се стеснява пътя това си митове !кат дигнеш повече от 120 и не си мокар пак пиши коментар

Comment

• Първоначално публикувано от Beku Покажи съобщение
                    аз съм пътувал с 235км/ч Ауди а4 1.9ТДИ и изобщо не се стеснява пътя това си митове !кат дигнеш повече от 120 и не си мокар пак пиши коментар
                    зависи на магистрала не, но на между селски път ще ти стесни повервай ми
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Beku Покажи съобщение
                      Стеснява се даже много, на мотора с 310км/ч пътя ми стана точка направо, това което се виждаше докъдето стига погледа ми след няколко секунди беше много зад мен. И това на пътя Благоевград - Дупница има някакво летище там което е бая широко. 235км/ч не е скорост за кола - поне според мен.
                      Абе попринцип след 280 км/ч ти се стеснява бая.

B&B Racing | bb-racingteam.com
                      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                        Стеснява се даже много, на мотора с 310км/ч пътя ми стана точка направо, това което се виждаше докъдето стига погледа ми след няколко секунди беше много зад мен. И това на пътя Благоевград - Дупница има някакво летище там което е бая широко. 235км/ч не е скорост за кола - поне според мен.
                        Абе попринцип след 280 км/ч ти се стеснява бая.
                        Колега, чини ми се преиграваш малко...
                        С Кава ZX12R рестрикнатата версия многократно съм вдигал 330 км/ч (имам клипове) и чак такова стеснение на пътя не съм забелязал. А 280 е скорост която въпреки, че е непосилна за 99% от пишещите тук, няма нищо общо с легендите "точка", "стеснение на пътя" и "дърветата ограда"

С печката 2.4 съм вдигал 200 като търсенето на макса не ми е било приоритет.
                        sigpic

Comment

• Максималната скорост която съм постигал е 90км ,на две гуми със ГТВ-то.
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от zx12r Покажи съобщение
                            Колега, чини ми се преиграваш малко...
                            С Кава ZX12R рестрикнатата версия многократно съм вдигал 330 км/ч (имам клипове) и чак такова стеснение на пътя не съм забелязал. А 280 е скорост която въпреки, че е непосилна за 99% от пишещите тук, няма нищо общо с легендите "точка", "стеснение на пътя" и "дърветата ограда"

С печката 2.4 съм вдигал 200 като търсенето на макса не ми е било приоритет.
                            Може да има астигматизъм момчето...

Comment

• ( 195km/h alfa 146 1.4 ts ) и (alfa 156 1.9 jtd 234km/h) по g-teck ,
                              Bmw 325 coupe бензин с дизелова скоростна котия от 330 d 270 km/h
                              Who Likes To Fuckin' Partyy Alfa Romeo 1.4 TS

Comment

• Туй то

на около 7000 оборота 260 по стрелка реално дали е толкова не знам ама
                                sigpic
                                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                                X